Fel tid men ändå rättVisserligen är det inte tid för Alla Hjärtans-dagskort nu, men jag har så mycket bilder på kort och annat jag har pysslat så någonstans kommer de ju att hamna lite 'off season' så att säga...

Mössesn och en liknande ost finns att finna hos Stämpelhuset ( www.stampelhuset.com )

Tack-kort med TrollHär är ännu ett kort med troll på.
Denna gången med lite mer 3D-effekt, vilket bilden under visar.
Trollet är färglagt med ProMarkerpennor och texten är handtextad.
SpillbitarJag fick som medlem av Designteamet på Stämpelhuset i uppdrag att göra två LO's med spillbitar till en kurs som skulle hållas. Den övre bilden är det tänkt att spillbitarna ska förlänga färgerna i fotot och på den undre bilden har jag helt enkelt använt de små smala bitarna som jämt blir över när jag gör kort.


Till mamma
Ett Mors Dagskort med en handgjord fjäril.
Ståltråd och lite pärlor i passande färg och vips så är fjärilen klar.


DopkortEtt litet dop kort......med min egendesigande bebisstämpel...
FödelsedagskortEtt Grattiskort med ett gulligt troll på. Jag är barnsligt förtjust i denna stämpel och använder den till allt möjligt! Den finns att köpa på Stämpelhuset (www.stampelhuset.com)


Mors DagEtt enkelt kort till Mors DagSamma mönstrade papper till detta kortet som föregående
Lite starkare färger för den som gillar detVälkommen till världenHär är ytterligare ett kort till en ny liten gosse i vår värld. Stämpeln är en av mina egendesignade bebisar och finns till försäljning på Stämpelhuset (www.stampelhuset.com)


Nyfödd gosse
Detta är en av mina egendesignade bebis-stämplar. Den finns att köpa på Stämpelhuset (www.stampelhuset.com) och här har jag valt att måla den i blått (promarker) då kortet skulle lämnas till en nyfödd liten kille.


Nya tider - Nya vägarEtt kort till en vän och arbetskamrat som tyvärr flyttade tillbaka till sin hemstad och därmed också bytte jobb. Emeli, VI SAKNAR DIG!!!


SjötemaDags att lägga upp lite nya bilder från det jag har hunnit med att pyssla fram sedan 2008. Dett akortet gjordes förra året och är då ett grattiskort till en herre som gillar havet. Lite panduro-grejer blandat med äkta drivved från Norrland och sotare gjorda av tandpetare och brunt garn...


Grattis till körkortet
Det här var ett roligt experiment. När ett körkort är taget vill man ju fira med något lite xtra, så jag gav mig på att försöka göra en liten bil i papper. Sydd för hand (och väldigt glest i sömmarna, jag vet) och med lite blommor bakpå så såg det ju nästan ut som en bil!

Denna Exploding box var till snälla gulliga Anette för hon var så duktig och tog sitt körkort så fort!


Min kossa och Imago
Det här är min egendesignade kossa i gympaskor. Den finns att köpa på Stämpelhuset (www.stampelhuset.com). Bakgrunden är gjord av Imago-stämplar. Ett helt nytt sätt att använda stämplar på och jag fullkomligt ÄLSKAR det! Om du som ser detta inte testat Imago; gör det!

Kossan har jag färglagt med ProMarker och TriaMarker-pennor. Bakgrunden är färglagd med akvarellpennor.


Testar lite...

Det är inte helt lätt att få det här med bloggandet att fungera, men jag testar mig fram och hoppas på att lära mig under tiden... Ha tålamod! Snart kan jag kanske lägga upp både text och bild så det blir snyggt..

Kortet är beställt av min svägerska att ge till en arbetskamrat som skulle byta jobb. Kortet var en utmaning då personen som skulle få det gillar starka färger och just det inte är min så att säga 'starka' sida... Så här blev resultatet i alla fall och jag hoppas att det uppskattades av mottagaren!


Ha det så bra
*kramen*


Handgjort av mig


RSS 2.0